Innstillinger

Sjekk først at abonnementet for «Regnskap», «Reiseregning» og «Lønn» står som Aktiv. Dette gjør du under Meny: Innstillinger - System - Abonnement.

Meny: Innstillinger - Regnskap - Utgiftstyper

Go Regnskap kommer med et ferdig sett utgiftstyper. Legg til, slett eller rediger og ta stilling til hvilke utgiftstyper som skal vises i hhv Utlegg og Reiseregning i app’en.

Meny: Innstillinger - Kjøp - Reiseregningsinnstillinger

Den følgende veiledningen forutsetter at du benytter Go Lønn som lønnssystem.

GENERELT
I fanearket Generelt angir du Standard godkjenner om ønskelig.

Standard godkjenner kan enten være – nevnt i prioritert rekkefølge :

• Leder definert på den ansatte
  • En fast godkjenner definert i Reiseregningsinnstillinger
  • Administrator dersom ingen av de forannevnte er definert

SATSER
I fanearket Satser tar man stilling til om man skal bruke Statens satser eller Skattedirektoratets forskuddssatser ved reiser.