Innstillinger reiseregninger

Sjekk først at abonnementet for «Regnskap», «Reiseregning» og «Lønn» står som Aktiv. Dette gjør du under Meny: Innstillinger - System - Abonnement.

Meny: Innstillinger - Regnskap - Utgiftstyper

Go Regnskap kommer med et ferdig sett utgiftstyper. Legg til, slett eller rediger og ta stilling til hvilke utgiftstyper som skal vises i hhv Utlegg og Reiseregning i app’en.

Meny: Innstillinger - Kjøp - Reiseregningsinnstillinger

Den følgende veiledningen forutsetter at du benytter Go Lønn som lønnssystem.

GENERELT
Godkjenner av reiseregninger vil være (nevnt i prioritert rekkefølge hvis alle 3 er angitt) :

• Leder definert på den ansatte
  • En fast standard godkjenner definert i Reiseregningsinnstillinger
  • Abonementsadministrator dersom ingen av de forannevnte er definert

I fanearken Generelt under reiseregningsinnstillinger angir du Standard godkjenner om ønskelig. For at en bruker skal komme med i listen over mulige valgbare godkjennere, må brukeren enten:

• være knyttet mot et ansattekort, eller
  • brukeren må være administrator og definert som abonnementsadministrator under Meny --> Innstillinger --> Abonnement: Abonnementsdetaljer.

SATSER
I fanearket Satser tar man stilling til om man skal bruke Statens satser eller Skattedirektoratets forskuddssatser ved reiser.