Innstillinger

Sjekk først at abonnementet for «Regnskap», «Reiseregning» og «Lønn» står som Aktiv. Dette gjør du under Meny |Administrer |Innstillinger |Abonnement.

Meny |Innstillinger |Regnskap

• UTGIFTSTYPER

Go Regnskap kommer med et ferdig sett utgiftstyper. Legg til, slett eller rediger og ta stilling til hvilke utgiftstyper som skal vises i hhv Utlegg og Reiseregning i app’en.

Meny |Innstillinger |Kjøp

• REISEREGNINGSINNSTILLINGER

Den følgende veiledningen forutsetter at du benytter Go Lønn som lønnssystem.

GENERELT

I fanearket Generelt angir du Standard godkjenner om ønskelig.

Standard godkjenner kan enten være – nevnt i prioritert rekkefølge :

• En fast godkjenner definert i Reiseregningsinnstillinger,
  • Leder definert på den ansatte,
  • eller Administrator dersom ingen av de forannevnte er definert

SATSER

I fanearket Satser tar man stilling til om man skal bruke Statens satser eller Skattedirektoratets forskuddssatser ved reiser.

KREDITTKORT

I fanearket Kredittkort angir man de ulike oppgjørsformene man har for reiseregninger (utover reiseforskudd), samt hvem disse skal være tilgjengelige for eksempel:

• Ansattes private kredittkort
  • Firmaets kredittkort
  • Firmakort for ansatte