Kom i gang med Go Timeregistrering - Integrert med Go Lønn

INNLEDNING

Veiledningen beskriver i korte trekk hvilke innstillinger man må gå igjennom før man tar i bruk Timeregistrering integrert med Lønn.

I det følgende forutsettes det at du har aktivert abonnementene for Go Timeregistrering og Go Lønn.

Vi anbefaler å bruke app’en vår, PowerOffice Go Mobile, i forbindelse med registrering av timer.

Denne kan du laste ned enten fra Play Butikk (android) eller fra App Store (IOS).

Veiledningen er å anse som en enkel brukerveiledning. Dersom du ikke finner det du leter etter, ta kontakt med ditt regnskapsbyrå som administrerer PowerOffice Go for dere. Brukere som ikke benytter regnskapsbyrå kan ta kontakt direkte med PowerOffice Support: gosupport@poweroffice.no. Support vil bli fakturert ut fra forbrukt tid med de til enhver tid gjeldende priser.

TIMEREGISTRERING

Sjekk først at abonnementet for «Timeregistrering» og «Lønn» står som Aktiv. Dette gjør du under Meny | Administrer -> Innstillinger -> Abonnement.

Meny -> Innstillinger -> Time

AKTIVITETER

Go Timeregistrering kommer med et ferdig sett aktiviteter. Gå igjennom disse og legg eventuelt til egendefinerte aktiviteter.

TIMEINNSTILLINGER

GENERELT

Sett hake for visning av feltet timeart ved registrering av timer. Da kan bruker selv legge inn eksempelvis sykefravær, overtid og lignende. Velg hvilken timeart fra nedtrekksmeny som skal være standard ved registrering av timer. For ansatte som benytter annen standard timeart ved timeregistrering, må dette overstyres på ansattkortet i fanen timeregistrering. Mangler ønsket timeart (eksempelvis timelønn), må denne legges inn i fanen timearter (beskrevet lenger ned i denne artikkelen).

Viktig: Timeart "Ordinær tid" (regular hours) er ikke tilknyttet noe lønnsartnummer. Timer registrert på denne timearten vil ikke kunne overføres til Go Lønn. Den er ment til bruk for ansatte med fastlønn.

Sett inn konverteringsdato for Go Lønn – dette gir første dato for når timeregistreringer skal inkluderes i en lønnskjøring i Go Lønn.

NORMALTID

OBS! Normaltid regnes som standard fra klienten sin opprettelsesdato. Dersom dette gir feil dato, så er det bare å overskrive denne, evt legg til en ny linje.

TIMEARTER

Go Timeregistrering kommer med et ferdig sett timearter. Gå igjennom disse og legg eventuelt til egendefinerte timearter og knytt disse opp mot riktig lønnsart. Dersom lønnsarten mangler, så må den opprettes og deretter legges til på timearten.

NB: For ansatte som er lønnet per time må lønnsartnummer 120 timelønn legges inn som tilgjengelig timeart. Anbefaler at dette også legges som standard timeart på ansattkortet for å minimere risiko for registrering av timer på feil timeart. Registreres timene med timeart "Ordinær tid" (regular hours) blir ikke timene overført til Go Lønn.