Innledning

Veiledningen beskriver i korte trekk hvilke innstillinger man må gå igjennom før man tar i bruk Reiseregning integrert med Lønn.

I det følgende forutsettes det at du har aktivert abonnementene for Go Regnskap, Go Reiseregning og Go Lønn.

Go Reiseregning krever at du bruker app’en vår, PowerOffice Go Mobile.

Denne kan du laste ned enten fra Play Butikk (android) eller fra App Store (IOS).

Veiledningen er å anse som en brukerveiledning. Dersom du ikke finner det du leter etter, ta kontakt med ditt regnskapsbyrå som administrerer PowerOffice Go for dere. Brukere som ikke benytter regnskpsbyrå. kan ta kontakt med PowerOffice Support: gosupport@poweroffice.no