Lønn

Innledning Reiseregning

Veiledningen beskriver i korte trekk hvilke innstillinger man må gå igjennom før man tar i bruk Reiseregning integrert med Lønn.

Reiseregning krever aktivt abonnement på Regnskap og/eller Lønn i tillegg til abonnementet på Reiseregning.

Reiseregning krever bruk av app’en vår, PowerOffice Go. Denne kan du laste ned enten fra Play Butikk (android) eller fra App Store (IOS).

For reiseregning betyr det at GO lønn ivaretar satser og fordeling av skattefri og skattepliktig del når reiseregningen kommer fra mobil app'en vår over til lønnskjøringen. Legges utgiftsgodtgjørelsen inn manuelt i lønnskjøringen, så må man selv ivareta satser og beregningen for trekkfri og trekkpliktig del.

Veiledningen er å anse som en brukerveiledning. Dersom du ikke finner det du leter etter, ta kontakt med ditt regnskapsbyrå som administrerer PowerOffice Go for dere.