Innledning

Veiledningen beskriver i korte trekk hvilke innstillinger man må gå igjennom før man tar i bruk Go Lønn.

I det følgende forutsettes det at man har aktivert abonnementene for Go Regnskap og Go Lønn.

Lønn er for øvrig helintegrert med Timeregistrering og Reiseregning – men dette forutsetter at man aktiverer disse abonnementene også.

Reiseregning krever bruk av app’en vår, PowerOffice Go Mobile. Vi anbefaler å bruke denne også for registrering av timer. App’en kan lastes ned enten fra Play Butikk (android) eller fra App Store (IOS).

Veiledningen er å anse som en enkel brukerveiledning. Dersom du ikke finner det du leter etter, ta kontakt med ditt regnskapsbyrå som administrerer PowerOffice Go for dere. Brukere som ikke benytter regnskapsbyrå kan ta kontakt direkte med PowerOffice Support: gosupport@poweroffice.no. Support vil bli fakturert ut fra forbrukt tid med de til enhver tid gjeldende priser.

Sjekk først at abonnementet for «Regnskap» og «Lønn» står som Aktiv. Dette gjør man under

Meny -> Administrer -> Innstillinger -> Abonnement

Link til:

Ofte stilte spørsmål

Veiledningen til A-ordningen.