Direkteintegrasjon Danske Bank

Bestill ønskede tjenester hos Danske Bank. Skjema for bestilling finnes her. Spørsmål vedrørende tjenestene fra Danske Bank rettes til Danske Bank på telefon 06030.

Hvis det finnes betalingsavtale med Nets eller andre, anbefales det at alle returfiler er lest inn på det tidspunktet det legges inn avtale med Danske Bank. Returfiler fra andre vil ikke komme med i returen fra Danske Bank.

Når avtalen er ferdigbehandlet hos Danske Bank vil det bli tildelt en EDI-Bruker. Denne vil stå i bekreftelsen fra Danske Bank, men kan også finnes i Business Online under Administrasjon - Brukere.

EDI Brukeren skal legges inn i Go under menyen Innstillinger - Utvidelser og på selve bankkontoen(e) under Innstillinger - Bankkontoer

Da er det klart til å sende betalinger.