Innstillinger på mobil

Tilgjengelige bilagstyper
Åpner et nytt skjermbilde der man kan bestemme hvilke bilagstyper som skal være tilgjengelig når man legger til bilag. Dette påvirker ikke reiseregning.

Apple Watch hurtigsvarvalg
Her kan brukeren legge til opp til 20 hurtigsvar for bruk i chat-funksjonen på Apple Watch. Disse kan endres når som helst.

Legg til signatur
Brukeren kan legge til eller slette en signatur som brukes ved innsending av reiseregning. Signaturen tegnes med finger eller touch-penn. Trykk på søppelbøtten for å slette signaturen, og arkiver for å lagre en ny.

Oppdater alle data
Man kan tvinge gjennom en oppdatering av alle data ved å trykke på en blå knapp nederst i skjermbildet.

Start opptak
Man kan starte en live sending av applikasjonen ved å trykke på «Start opptak». For at dette skal fungere må brukeren ha installert periscope-appen som kan finnes her: https://itunes.apple.com/no/app/periscope/id972909677?l=nb&mt=8 For å kunne streame må brukeren opprette en konto, det kan gjøres ved å koble Periscope til en eksisterende twitter-konto, eller ved mobilnr. Begge er enkle måter å fikse dette på. Når Periscope er installert kan bruker velge å publisere sin live sending til denne appen. Der får de mulighet til å sette et navn på sendingen. Anbefaler PowerOffice + noe unikt. Denne kan da søkes opp enten på www.periscope.tv eller i periscope appen på mobil eller nettbrett. Det vil være en forsinkelse i sendingen, men den bør være til å holde ut. Når bruker ønsker å avslutte sendingen, er det bare å gå tilbake til innstillinger og trykke på «Avslutt opptak». Sendingen blir liggende på periscope fram til brukeren sletter den.

Bytte miljø
Bruker kan bytte mellom tilgjengelige miljø dersom man er partner eller ansatt i PowerOffice. Velg Go, Demo eller Beta for tilsvarende miljø. Beta er kun tilgjengelig for ansatte i PowerOffice.