FAQ

Bruker får ikke push-meldinger
• Sjekk at push er slått på i varslingssenter
• Sjekk at push er tillatt for PowerOffice Go Mobile
• Sjekk at bakgrunnsoppdatering er slått på for PowerOffice Go Mobile

Bruker får ikke logget på
• Sjekk at brukernavn og passord er ok
• Sjekk at det ikke er endret e-post etter at brukeren ble opprettet. Det vil isåfall endre brukernavnet også.
• Sjekk at bruker har tilgang til Mobil i rollestyringen i web-grensesnittet.
• Gå inn på webgrensesnitett og bytt til en annen klient, avslutt appen og start den igjen.

Hva må Poweroffice vite for å hjelpe?
• Hvilken mobiltelefon har brukeren? (iPhone 4S, 5, 5S, etc)
• Hvilken versjon av operativsystemet som er installert på telefonen.
• Hvilken versjon av Go Mobile brukeren har. Kan sjekkes på profilsiden.
• Brukernavn.
• KlientId.
• Hva feilet, og når skjedde det.

Reiseregning henger
Dersom reiseregningen har diett, gå inn på reiseregningen og slå av diett i «hodet». Trykk ferdig og observer at vi kommer ut i utleggsoversikten. Gå inn på hodet og slå på diett igjen. Dietten skal beregnes på nytt. Sjekk at diett er korrekt og forsøk å sende in på nytt igjen.

Generelt
• Oppdater PowerOffice Go Mobile om mulig.
• Sjekk hvilken versjon av operativsystemet brukeren har, oppdater om mulig.

Systemkrav

IOS

• iPhone 5S eller nyere med IOS 9.0 eller nyere.
• iPad med IOS 9.0 eller nyere.

Selv om det lar seg gjøre å installere på tidligere enheter, er disse ikke støttet pga av svak maskinvare.

ANDROID

• Android OS 4.4 KitKat