Direkteintegrasjon DNB Nettbank

Med denne integrasjonen kan du remittere, og hente filer for automatisk bankavstemming. OCR hentes direkte hos Nets under forutsetning at PowerOffice er satt opp som datamottaker med kundeenhetsid 00105625.

Forutsetning for bruk av integrasjonen med DNB er at kunde har riktig versjon av Nettbank. Nettbank basis er ikke støttet - har du denne versjonen må du kontakte din bank for oppgradering til riktig versjon.

Kontaktperson for avtaleinngåelse er inntil videre Vidar Lunda (vidar.lunda@dnb.no) og tjenesten bestilles gjennom han.

OCR

Ved nyetablering av OCR-avtale send inn vedlagte skjema.

Ved endring av avtale send epost til  kundesenter.bedrift@dnb.no med informasjon om endringer.

Remittering

Avtale om filoverføring av utbetalinger. Sjekk i nettbank at du som bruker har tilgang til riktig divisjon.

Bankavstemming:

Bestilling bankavstemmingsfil (for manuell opplasting)

Avtaleskjema for meldingsoppsett bankavstemming

Fullmakt til annen juridisk enhet:

Fullmakt for regnskapsfører for tilgang til annen juridisk enhets kontoer

Eventuelle spørsmål vedrørende tjenestene fra DNB, rettes til kontaktpersonen over.

Hvis det finnes remitteringsavtale fra før, anbefales det at alle returfiler er lest inn på det tidspunktet det legges inn avtale med DNB. Returfiler fra andre vil ikke komme med i returen fra DNB.

Når avtalen er ferdigbehandlet hos DNB, endres avtalen i Go på følgende måte.

Åpne dialogboks for bankkonto under innstillinger. Angi tjeneste for utbetaling til DNB og legg inn bedriftens organisasjonsnummer som avtaleid. Angi konto for bank- og kortgebyr. Trykk Ok.

Når avtalen er registrert må divisjonsnummer og divisjonsnavn registreres på bankautorisasjonen. Legg til ny autorisasjon eller rediger eksisterende. Disse opplysningene mottar du i e-post fra DNB. Divisjonsnummer skal alltid være 3 siffer. Er eksempelvis nummer 2 oppgitt fra bank, må det legges til to ledende nuller (002).

Betalinger er nå klar for å sendes.

Husk å kontrollere om betalingene kommer i nettbanken i henhold til avtale med DNB. Dette med tanke på om betalingene i tillegg må godkjennes i nettbanken etter de er autorisert i Go.

Kostnader DNB