Direkteintegrasjon Sparebank1

Før du kan ta i bruk integrasjonen med Sparebank1 må du logge deg inn i Nettbank BM, og under menypunktet Bestill finner du avtale for filoverføring som kan bestilles.

Her finner du også kontaktinformasjon til din bank om du har spørsmål.

Når du har mottatt beskjed om at avtaler er klar kan du i PowerOffice Go - under Innstilinger og Bankkontoer sette opp Sparebank1 som tjeneste for Utbetalinger. I feltet for Avtale ID skriver du inn klientens organisasjonsnummer.