Direkteintegrasjon Sparebank1

Med denne integrasjonen er det mulig å remittere, samt automatisk motta bankavstemmingsfiler. OCR hentes direkte hos Nets under forutsetning at PowerOffice er satt opp som datamottaker med kundeenhetsid 00105625.

Før integrasjonen med Sparebank1 kan tas i bruk, må denne bestilles. Gjør dette ved å logge inn i Nettbank BM. Under menypunktet Bestill, vil det ligge avtale for filoverføring.

Her finnes også kontaktinformasjon til din bank hvis spørsmål.

Hvis det fins betalingsavtale med Nets eller andre, anbefales det at alle returfiler er lest inn på det tidspunktet det legges inn avtale med Sparebank 1. Returfiler fra andre vil ikke komme med i returen fra Sparebank 1.

Når avtalen er ferdigbehandlet hos Sparebank 1, kan avtalen legges inn i Go.

Innstillinger Go for remittering

Gå på Meny - Innstillinger - Bankkontoer.

Velg Sparebank 1 som utbetalingstjeneste og legg inn bedriftens organisasjonsnummer som avtaleid. Fyll inn konto for bank- og kortgebyr. Trykk "Ok".