Direkteintegrasjon Sparebank1

Med denne integrasjonen er det kun mulighet for remittering. Automatisk henting av bankavstemmingsfiler er det enda ikke støtte for og må fortsatt gjøres manuelt. OCR hentes direkte hos Nets under forutsetning at PowerOffice er satt opp som datamottaker med kundeenhetsid 00105625.

Før integrasjonen med Sparebank1 kan tas i bruk, må denne bestilles. Gjør dette ved å logge inn i Nettbank BM. Under menypunktet Bestill, vil det ligge avtale for filoverføring.

Her finnes også kontaktinformasjon til din bank hvis spørsmål.

Når avtalen er ferdigbehandlet hos Sparebank 1, kan avtalen legges inn i Go.

Innstillinger Go for remittering

Gå på Meny - Innstillinger - Bankkontoer.

Velg Sparebank 1 som utbetalingstjeneste og legg inn bedriftens organisasjonsnummer som avtaleid. Fyll inn konto for bank- og kortgebyr. Trykk "Ok".

Remittering kan nå foretas på klienten.