Go Mobile for Apple (iPhone)

Her legger vi fortløpende ut kjente feilmeldinger for Go Mobile app for iPhone.
Dersom du har forsøkt forslag til løsning, ber vi om at du kontakter PowerOffice Support pr telefon eller e-post.

Feilmelding ved innsending av reiseregning:

Noe har mest sannsynlig gått feil i beregningen av dietten på reiseregningen.

Forslag til løsning:
1. Gå inn på reiseregningen
2. Slå av diett
3. Trykk ferdig
4. Vent til reiseregningen har synkronisert seg ferdig (og sky-ikonet er borte)
5. Trykk send

Feilmelding ved innsending av reiseregning:

Noe har gått galt i forbindelse med synkroniseringen av ett eller flere bilder.

Forslag til løsning:
1. Gå inn på reiseregningen
2. Sjekk at alle utlegg har synlig bilde
3. Om noen bilder mangler eller er grå/sort, må disse lastes opp på nytt
4. Sveip over reiseregningen
(ved å dra over reiseregningen fra høyre til venstre)
5. Trykk send

Feilmelding ved forsøk på å slette reiseregning:

Denne feilmeldingen oppstår dersom du har opprettet en reiseregning, men ønsker å slette den. Dette kan også oppstå før du har lagret reiseregningen.

Forslag til løsning:
1. Sveip over reiseregningen
(ved å dra over reiseregningen fra høyre til venstre)
2. Velg slett
Erfaringsvis vil feilmeldingen dukke opp gjentatte ganger før du får valg om å slette.