Lønn

Go Lønn

Her legger vi fortløpende ut kjente feilmeldinger for Go Lønn.
Dersom du har forsøkt forslag til løsning uten å oppnå ønsket resultat, ber vi om at du kontakter PowerOffice Support pr telefon eller e-post.

Feilmelding ved lønnskjøring hvor "Utbetaling" feiler:
! Mottakers landskoden må oppgis

Forslag til løsning:
Åpne lønnskjøringens tilhørende Bankliste - se Meny -> Rapporter -> Lønn -> Bankliste eller klikk deg inn på lønnskjøringen og velg Forhåndsvisning -> Bankliste. Klikk deg inn på hver enkelt mottaker og sjekk at det er lagt inn "Land" i menyvalget Adresser inne på Kontakten. Start gjerne med evt Leverandører som er brukt mht fagforeningstrekk, utleggstrekk osv før du tar for deg de ansatte.