Lønnsimporter til Go Lønn

I de tilfeller der Go lønn tas i bruk annet enn ved starten av året, er det mulig å importere hittil i år verdier på alle ansatte. Det er også mulig å importere lønnsgrunnlag på alle ansatte.

IMPORTER HITTIL I ÅR VERDIER

Filoppsett

Anbefaler bruk av Excel for å lage importfil.

For å fortelle Go hva du leser inn, må det dette angis i første celle over og til høyre for tabellen med data. I dette tilfellet skal fil angis med [YTDPayrollBalances]. Videre må relevant data fylles inn for hver kolonne. Påkrevde kolonner må inneholde data. Lagre filen som .xlsx eller .csv (semikolonseparert).

Last ned eksempelfil her.

Last ned filbeskrivelse her.

Importer fil

Åpne meny og velg «Import».

Last opp «Standardimport». Trykk «Velg fil» og hent opp filen du skal importere. Angi en annen beskrivelse hvis ønskelig og trykk «Last opp».

Trykk «Importer». Filen leses nå inn og oppretter hittil i år verdiene. Er fil tidligere innlest, vil denne bli erstattet med siste importe fil.

IMPORTER LØNNSGRUNNLAG

Filoppsett

Anbefaler bruk av Excel for å lage importfil.

For å fortelle Go hva du leser inn, må det dette angis i første celle over og til høyre for tabellen med data. I dette tilfellet skal fil angis med [SalaryBasis]. Videre må relevant data fylles inn for hver kolonne. Påkrevde kolonner må inneholde data. Lagre filen som .xlsx eller .csv (semikolonseparert).

Last ned eksempelfil her.

Last ned filbeskrivelse her.

Importer fil

Åpne meny og velg «Import».

Last opp «Standardimport». Trykk «Velg fil» og hent opp filen du skal importere. Angi en annen beskrivelse hvis ønskelig og trykk «Last opp».

Trykk «Importer». Filen leses nå inn og oppretter lønnsgrunnlagene. Ved flere filimporter vil disse bli lagt til tidligere importer.