Importer resultathistorikk

Ønsker du å importere resultathistorikk kan dette importeres pr konto pr periode. Importen har også støtte for innlesning per prosjekt og/eller per avdeling. Ved innlesning, vil importert saldobalanse bli ekskludert som historiske verdier i resultat- og prosjektregnskapsrapportene.

For å importere resultathistorikk må det lages en importfil, og vi anbefaler bruk av Excel.

Merk at saldoene skal stå uten fortegn. Det vil si; kontoer som normalt skal ha saldo til kredit (inntekter) ikke skal ha minus foran saldoen.

Se her for beskrivelse av filoppsett, innhold og eksempelfil.

Åpne meny og velg «Innstillinger».

Gå på «Resultathistorikk» under kategorien regnskap.

Trykk «Importer resultathistorikk».

Her er det mulig å laste ned en eksempelfil. Denne genereres ut fra klientens kontoplan og vil inneholde alle opprettede resultatkontoer. Trykk «Eksempel importfil».

• Velg året resultathistorikken skal leses inn for.
  • Angi eventuelt prosjekt og/eller avdeling.
  • Trykk «Velg fil» og hent opp filen du skal importere.
  • Trykk «Ok».

Resultathistorikken er nå lest inn og tilgjengelig for sammenligning i regnskaps- og eventuelt prosjektresultatrapporten.

Les mer om resultathistorikk her.