Importer resultathistorikk

Skal resultathistorikk importeres i Go må det lages en importfil for innlesning. Resultathistorikkimporten har støtte for innlesning per prosjekt og/eller per avdeling. Ved innlesning, vil importert saldobalanse bli ekskludert som historiske verdier i resultat- og prosjektregnskapsrapportene.

Vi anbefaler bruk av Excel for å lage importfilen(e).

Se her for beskrivelse av filoppsett, innhold og eksempelfil.

Åpne meny og velg «Innstillinger».

Gå på «Resultathistorikk» under kategorien regnskap.

Trykk «Importer resultathistorikk».

Her er det mulig å laste ned en eksempelfil. Denne genereres ut fra klientens kontoplan og vil inneholde alle opprettede resultatkontoer. Trykk «Eksempel importfil».

Velg året resultathistorikken skal leses inn for og angi eventuelt prosjekt og/eller avdeling.

Trykk «Velg fil» og hent opp filen du skal importere.

Trykk «Ok».

Resultathistorikken er nå lest inn og tilgjengelig for sammenligning i regnskaps- og eventuelt prosjektresultatrapporten.

Les mer om resultathistorikk her.