Lønnsgrunnlagimport til Go Lønn i tredjeparts format

I Go er det bygget støtte for import av lønnsgrunnlag til Go Lønn fra eksempelvis et eksternt timeregistreringssystem.

Filoppsett

Fileksporten må være i Huldt & Lillevik, system 4 format (fastlengde). Dette er samme formatet som kan eksporteres ut fra Poweroffice Win.

Last ned eksempelfil her.

Importer lønnsgrunnlag i Huldt & Lillevik format

Åpne meny og velg «Import».

Last opp «Lønnsgrunnlag». Velg ønsket filformat. Her er det mulig å velge mellom Poweroffice Win og Huldt & Lillevik. Begge filformatene er identiske, så det spiller ingen rolle hvilken av disse som velges.

Trykk «Velg fil» og hent opp filen du skal importere. Angi en annen beskrivelse hvis ønskelig og trykk «Last opp».

Trykk «Importer» og filen leses inn.