Fakturaforslag

Fakturering av timer gjøres via menyen Fakturaforslag. Fakturaforslaget oppdateres fortløpende ved føring av nye transaksjoner.

Via datofilteret bestemmes det hvilken transaksjoner som skal være med i forslaget. Det er også mulig å filtrere på kunder, prosjektleder og prosjekt.

Hver enkelt bruker kan tilpasse menyen ved å velge hvilken kolonner som skal vises i menyen.

Det gule symbolet varsler at det finnes ikke-godkjente timer i fakturaforslaget.

Timetransaksjonene som er inkludert i fakturaforslaget vises ved å markere kunden og trykke på "Fakturerbar tid".

I neste meny Fakturaforslag -> Timetransaksjoner kan transaksjoner korrigeres via knappen "Korriger transaksjoner".

Det grønne symbolet viser hvilken transaksjoner som er godkjente.

Ved å trykke på Fakturerbar, kan timeantallet endres til ikke - fakturerbar.

Hvis det er ønskelig å fakturere bare enkelte av disse transaksjonene, så gjøres det ved å holde nede shift-knappen samtidig som transaksjonene velges.Resten av fakturaforslaget blir liggende i menyen til neste fakturering. Trykk "Lag fakturautkast". Sett hake for "Slå sammen fakturautkast" hvis forslaget skal knyttes til et eksisterende ordreutkast. Forslaget blir nå flyttet til menyen Fakturaer -> Utkast. Her gjøres den videre faktureringen. Mer informasjon om videre fakturering finnes her.