Avskriv anleggsmidler

Avskrivning av anleggsmidler gjøres automatisk etter siste dag i inneværende måned. Det er mulig å kjøre avskrivningene manuelt tidligere for inneværende måned hvis ønskelig.

Det er ikke mulig å postere avskrivninger fram i tid, kun fram til og med inneværende måned.

Åpne meny og velg «Anleggsmidler».

Sett periodevelger til inneværende måned og trykk «Avskriv manuelt».

Anleggsmidlet avskrives der avskrivningene får posteringsdato siste dag i måneden.

Det er ikke mulig å manuelt kjøre avskrivninger på ett anleggsmiddel. Gjøres denne handlingen kjøres avskrivningene på alle nye og aktive oppføringer.

Les mer om manuell avskrivning av nyopprettede anleggsmidler her, avsnitt for avskrivinger.