Direkteintegrasjon Handelsbanken

Med denne integrasjonen er det kun mulighet for remittering. Automatisk henting av bankavstemmingsfiler er det enda ikke støtte for og må fortsatt gjøres manuelt. OCR hentes direkte hos Nets under forutsetning at PowerOffice er satt opp som datamottaker med kundeenhetsid 00105625 for hver enkelt konto.

Før integrasjonen med Handelsbanken kan tas i bruk, må denne bestilles. Gjør dette ved å fylle ut avtalen og sende den til din kontakt i banken. De kan svare på eventuelle andre spørsmål vedrørende avtalen.

Hvis det finnes betalingsavtale med Nets eller andre, anbefales det at alle returfiler er lest inn på det tidspunktet det legges inn avtale med Handelsbanken. Returfiler fra andre vil ikke komme med i returen fra Handelsbanken.

Når avtalen er ferdigbehandlet hos Handelsbanken, kan denne legges inn i Go.

Innstillinger Go for remittering

Gå på Meny - Innstillinger - Bankkontoer.

Velg Handelsbanken som utbetalingstjeneste og legg inn bedriftens organisasjonsnummer som avtaleid. Fyll inn konto for bank- og kortgebyr. Trykk "Ok".

Remittering kan nå foretas på klienten.