Direkteintegrasjon Handelsbanken

Med denne integrasjonen er det mulig å remittere, samt automatisk motta bankavstemmingsfiler. OCR hentes direkte hos Nets under forutsetning at PowerOffice er satt opp som datamottaker med kundeenhetsid 00105625 for hver enkelt konto.

Merk: Handelsbanken avvikler adgangen til forhåndsgodkjenning av filer. I stedet vil de innføre krav til ettergodkjenning av alle betalinger, som overføres via integrasjon med Erp- leverandør, i Nettbedriften (jfr. hvitvaskingsloven §12 og §13). I første omgang er dette begrenset til nye avtaler med gyldighet fra 6. desember 2019.

Nets Direkte remittering omfattes av samme lovkrav, og bestilling av denne tjenesten på konto i Handelsbanken, vil ikke lenger være mulig fra samme dato.

Handelsbanken vil komme tilbake med mer informasjon om endringer for eksisterende avtaler. Disse vil fungere som normalt inntil videre.

Før integrasjonen med Handelsbanken kan tas i bruk, må denne bestilles. Gjør dette ved å fylle ut avtalen og sende den til din kontakt i banken. De kan svare på eventuelle andre spørsmål vedrørende avtalen.

Hvis det finnes betalingsavtale med Nets eller andre, anbefales det at alle returfiler er lest inn på det tidspunktet det legges inn avtale med Handelsbanken. Returfiler fra andre vil ikke komme med i returen fra Handelsbanken.

Når avtalen er ferdigbehandlet hos Handelsbanken, kan denne legges inn i Go.

Innstillinger Go for remittering

Gå på Meny - Innstillinger - Bankkontoer.

Velg Handelsbanken som utbetalingstjeneste og legg inn bedriftens organisasjonsnummer som avtaleid. Fyll inn konto for bank- og kortgebyr. Trykk "Ok".