Direkteintegrasjon Sparebanken Vest

Med denne integrasjonen er det kun mulighet for remittering. Automatisk henting av bankavstemmingsfiler er det enda ikke støtte for og må fortsatt gjøres manuelt. OCR hentes direkte hos Nets under forutsetning at PowerOffice er satt opp som datamottaker med kundeenhetsid 00105625.

Før integrasjonen med Sparebanken Vest kan tas i bruk, må denne bestilles. Gjør dette ved å kontakte banken på tlf 05555 eller e-post direktebankbedrift@spv.no. De kan svare på eventuelle andre spørsmål vedrørende avtalen.

Når avtalen er ferdigbehandlet hos Sparebanken Vest, kan denne legges inn i Go.

Innstillinger Go for remittering

Gå på Meny - Innstillinger - Bankkontoer.

Velg Sparebanken Vest som utbetalingstjeneste og legg inn bedriftens organisasjonsnummer som avtaleid. Fyll inn konto for bank- og kortgebyr. Trykk "Ok".

Remittering kan nå foretas på klienten.