Utleggstrekk skatt

Terminoppgjøret for Utleggstrekk skatt finner du i Meny - > Rapporter -> Lønn -> Utleggstrekk skatt.

Du oppretter betalingslinje for terminoppgjøret for Utleggstrekk skatt ved å trykke på knappen Opprett betalinger som vist i figur 1:

Figur 1

Dersom man har en remitteringsavtale knyttet til skattetrekkskontoen så kan man benytte knappen «Opprett betalinger» som vist i figur 2 og denne gir følgende muligheter:

-          betale til ett eller alle Kemnerkontor,

-          én eller alle ansatte,

-          overstyre forfallsdato

Figur 2

Betalingene må autoriseres i Meny -> Betalinger etterpå, evt at man følger linken i teksten "Gå til betalinger" som vist i figur 3:

Figur 3