Systemvarsler

Innstillinger Systemvarsler definerer hvem som skal motta varslene i varslingsenteret  som ligger på funksjonsknapplinja øverst i bildet i Go.

Meny--> Innstillinger--> Systemvarsler:

"Send Systemvarsler" angir hvem som skal stå som standard mottaker av varslene fra denne klienten.

Hvis det er ønskelig å sende varsler til en andre enn den faste personen, kan det hakes av for "Tilordne systemvarsler til brukere etter kategori", og definere bruker på hver kategori.