Bruk av PDF-kvitteringer

Dersom du har mottatt PDF-kvittering på mail, er disse mulig å lagre for å bruke i Go Mobile appen. Dette gjøres på følgende måte:

1. Åpne kvitteringen på mobilen
  2. Bruk del-ikonet:

3. Velg 'Kopier til PowerOffice':

4. Appen åpnes. Legg til utlegg med knappen 'Nytt bilag'. Velg type utlegg og deretter kan du hente inn kvitteringen med PDF-knappen:

5. Har du bare 1 kvittering tilgjengelig som PDF, blir denne automatisk valgt.

Har du flere kvitteringer tilgjengelig, får du nå opp en liste som du kan velge fra.
    Når en kvittering er brukt, vil denne forsvinne fra listen over tilgjengelige filer.

Dersom du har valgt en kvittering fra Taxifix, Flytoget, SAS, Widerøe eller Norwegian vil PowerOffice Go tolke beløpet og fylle dette ut på utlegget.