Bruk av PDF-kvitteringer

Dersom du har mottatt PDF-kvittering på mail, er disse mulig å lagre for å bruke i Go Mobile appen. Dette gjøres på følgende måte:

1. Åpne kvitteringen på mobilen
  2. Bruk del-ikonet:

3. Velger «Kopier til PowerOffice»:
  4. Appen åpnes. Legg til utlegg med +-knappen. Velg så PDF-knappen:
  5. Velg så blant kvitteringene som er tilgjengelig i listen:

Når en kvittering er brukt, vil denne forsvinne fra listen over tilgjengelige filer.

6. Kvitteringen legges til utlegget:

Dersom du har valgt en kvittering fra Taxifix, Flytoget, SAS, Widerøe eller Norwegian vil PowerOffice Go tolke beløpet og fylle dette ut på utlegget.