Direkteintegrasjon Sparebanken Sør

Med denne integrasjonen er det mulig å remittere, samt automatisk motta bankavstemmingsfiler. OCR hentes direkte hos Nets under forutsetning at PowerOffice er satt opp som datamottaker med kundeenhetsid 00105625.

Før integrasjonen med Sparebanken Sør kan tas i bruk, må denne bestilles. Gjør dette ved å kontakte banken på tlf 38 10 92 00 eller e-post via skjema på bankens nettside. De kan svare på eventuelle andre spørsmål vedrørende avtalen.

NB: Sparebanken Sør krever ettergodkjenning i nettbank etter autorisering i Go.

Hvis det fins betalingsavtale med Nets eller andre, anbefales det at alle returfiler er lest inn på det tidspunktet det legges inn avtale med Sparebanken Sør. Returfiler fra andre vil ikke komme med i returen fra Sparebanken Sør.

Når avtalen er ferdigbehandlet hos Sparebanken Sør, kan denne legges inn i Go.

Innstillinger Go for remittering

Gå på Meny - Innstillinger - Bankkontoer.

Velg Sparebanken Sør som utbetalingstjeneste og legg inn bedriftens organisasjonsnummer som avtaleid. Fyll inn konto for bank- og kortgebyr. Trykk "Ok".