Nyheter i Go

Nyheter uke 25

Regnskap

Generelle forbedringer

• Rettet visningsfeil i mva-spesifikasjonsrapport der mva-meldingens postering mot systemkontoer gjorde innslag i rapporten.

Prosjekt

Ny funksjon

• Via Prosjektregnskapet/resultatregnskapet for prosjekt kan en drille seg lenger ned til rapporten "Detaljer Rapportgruppe". Nå er budsjettall for prosjektene eksponert ut i denne rapporten i en egen kolonne.

Faktura

Generelle forbedringer

• Det er kommet ut nye flettekoder til profileringsmalen for fakturering. Disse er:
    • Mva beløp på fakturalinjene
    • Kostpris per enhet på fakturalinje
    • Total kostnad på fakturalinjen
    • Total rabatt i beløp på en fakturalinje ekskl. mva
    • Total rabatt i beløp på en fakturalinje inkl.mva
    • Rabattert pris per vare ekskl. mva
    • Rabattert pris per vare inkl. mva

De nye flettekodene finner du i denne artikkelen: Definer profileringsmaler

• Kontaktgruppe er flyttet ut i en egen fane under Kontakter. Her blir det lettere å se hvilke kontaktgrupper som er tilgjengelig på klienten

Lønn

Generelle forbedringer

Det er nå mulig å få lønnsslipp på nynorsk, svensk og dansk, i tillegg til norsk bokmål og engelsk. Språk velges i lønnsinnstillingene på klienten.

For den enkelte ansatte kan det på kontaktkortet velges språk for den ansattes lønnslipp.

Quality

Ny funksjonalitet

• Nye oppgaver under Innstillinger - Quality - Oppgaveregister kan nå rulles ut til alle oppdrag under utkast og aktiv. I tillegg kan oppgaven planlegges og rulles ut til fristliste der frister er aktivert på oppgaven. Hjelpeartikkel her

• AML-rapporten er utvidet med funksjon hvor mottatte søk som systemet ikke vet hvilken kunde søket gjelder,  kan knyttes til kunde.

Mobil:

PowerIDBrukere behøver ikke lengre bekrefte med brukernavn og passord etter å ha satt opp PowerID for første gang.

API

Endringer og nye funksjoner vil bli publisert som en changelog her.