Mobil

Demo app for mobil

Vi har en demoversjon av appen tilgjengelig, som kan synkroniseres med vår demoversjon av webklienten. Demo app heter: PowerOffice Go EDU

For å få tilgang til demoklienten, vennligst kontakt din Poweroffice-partner eller Poweroffice-support.

Android brukere:

"Poweroffice Go EDU" er tilgjengelig i Google Play for Android-brukere. Klikk på følgende link for direkte tilgang fra mobilen din:

Poweroffice EDU- GooglePlay

Iphone brukere:

For iOS-brukere"Poweroffice EDU" og er kun tilgjengelig via en direkte link. Klikk på linken eller skann QR-koden med telefonen din for å laste den ned.

Link: Poweroffice EDU