Bilagsføring på landbruksklienter

I denne hjelpesenterartikkelen vil vi vise deg noen av funksjonene i bilagsføring som er spesielt for landbruk.

Avregningsbilag kan ha mange linjer og produktinformasjonen kan være omfattende. Vi anbefaler derfor at dere legger opp til automatisk kontering av bilagslinjer. Dette gjøres enten via integrasjon med Landbrukets Dataflyt og automatisk import av .xml-fil, eller at avregninger manuelt lastes opp som .xml-fil. Import av avregninger som .xml-fil vil spare mye manuell jobb per avregning. Les mer om integrasjonen her

Når landbruk er aktivert vil hver bilagslinje få en utvidet meny (Landbruksdetaljer) bak mer-ikonet. Dersom du benytter tastatur og hurtigtaster i bilagsføring (tab/enter mv.) kan menyen åpnes med hurtigtast “d”.

Skjermbilde 2023-12-13 132911.jpg

Menyen Landbruksdetaljer inneholder alle dimensjoner og kombinasjoner fra Landbrukets kodesystem, så som produkt, produktdetaljer, produktkvalitet, tillegg/trekk, driftsgrein, id, fødselsdato og kjønn på dyr, registrerings-/chassisnr., økologisk og skogsertifisering.

Utover dette er bilagsføring, godkjenning og betaling akkurat som før i PowerOffice Go.