Mobil

Kom i gang på mobil med PowerOffice-appen

I denne hjelpesenterartikkelen vil vi vise deg hvordan du kommer i gang på mobil med PowerOffice-appen og hvor du finner appen for nedlasting. Vi lister også opp hvilke funksjoner appen tilbyr og helt nederst har vi lagt en app-guide på engelsk.

Start med å laste ned appen til din mobiltelefon. Velg lenke som passer til din mobiltype (Apple eller Android), eller skann QR-koden med telefonen din.

Link:

Med PowerOffice Go-appen får du tilgang til:

• Lønnsslipp
  • Timeregistrering
  • Ferie og fravær
  • Reiseregning og utlegg
  • Bilagsgodkjenning
  • Betalinger
  • Dokumenter
  • Dashboard
  • Chat
  • Innsending av bilag

Logg inn med ditt Poweroffice Go brukernavn og passord.

Alle aktive Poweroffice Go-brukere som har tilgang til en aktiv Poweroffice Go-klient, kan logge på appen. Det er din rolletilgang (privilegier gitt din rolle) som avgjør hva du har tilgang til i appen.

Informasjon om roller og tilganger til appens forskjellige menyer finner du her.

Se gjerne våre hjelpevideoer under kurs og opplæring her

English

Read our information about the  Poweroffice Go app in english: