Import av åpningsbalanse

Med mindre et helt nytt foretak skal opprettes i Go, bør minimum saldobalanse og åpne poster leses inn fra gammelt økonomisystem. Det kan også være hensiktsmessig å importere kontoplan hvis saldobalanse enda ikke er klar når klient tas i bruk.

En åpningsbalanse består vanligvis av følgende filer for import:

Saldobalanse

Åpne poster kunder

Åpne poster leverandører

Ser her for filoppsett og eksempelfiler. Det er lagt opp til at bruker selv lager dette oppsettet for import.