Aktivering av abonnement

På menyen | Innstillinger | Firmainnstillinger | Abonnement | administrerer du abonnementet for klienten. Merk at du kan ha begrensede rettigheter, og dermed ikke ser denne menyen.

Når en ny klient er opprettet, vil du se en flik til venstre i skjermbildet som viser hvor lenge du har igjen av prøveperioden.

Alle nye klienter får 30 dagers gratis prøveperiode. Ved å trykke på fliken kan du aktivere abonnementet ditt videre. Send oss gjerne en tilbakemelding på hvordan du så langt opplever bruken av PowerOffice Go. Abonnementet kan aktiveres når som helst i løpet av prøveperioden. Kostnaden for bruk vil ikke påløpe før prøveperioden er utløpt. Trykk | Abonner nå |

Abonner nå
Abonnent
Legg inn abonnentens navn/ firmanavn.

Administrator
Velg hvem som være administrator på abonnementet. Her foreslås den som oppretter klienten, men dette kan overstyres.

Partner
Dersom klienten skal være tilknyttet et regnskapskontor setter du inn partnerkoden til din regnskapsfører. Dette får du oppgitt av din regnskapsfører.

Partnerkoden fungerer slik at klienten blir knyttet til regnskapskontorets portefølje. Benyttes ikke regnskapsfører, skal det ikke stå noe i partnerfeltet.

Faktura e-post
Velg hvilken e-postadresse klienten skal motta faktura på. Dersom klienten er satt opp til å motta faktura og purringer på e-post i menyen | Innstillinger | Firma | E-faktura| vil denne e-postadressen foreslås, men dette kan overstyres.

Kontaktperson
Velg hvem som være kontaktperson på abonnementet. Her foreslås den som oppretter klienten, men dette kan overstyres. Eksepmelvis kan den som har opprettet klienten stå som administrator og daglig leder som kontaktperson.

Betalingsmåte
Dersom du har valgt betalingsmåte | Faktura | vil abonnementet aktiveres og faktura vil mottas etterskuddsvis pr måned.

Dersom du velger betalingsmåte | Betalingskort | må du legge inn din kortinformasjon. Velg type betalingskort. Når du registrerer betalingskortet reserveres det et beløp på kr 1,- NOK. Dette gjøres for å bekrefte at registreringen er i orden. Reserveringen fjernes og vil ikke bli trukket. Trykk deretter
| Neste |

Fyll inn kortnummer, utløpsdato og CVV2-kode og velg | Betal |

Gjennomfør prosessen vedrørende identifisering via BankID om dette er aktuelt.
Abonnementet er nå aktivert.

Kortnummeret blir lagret hos vår betalingsleverandør (Nets). PowerOffice har aldri tilgang til selve kortnummeret!