Opprett bankautorisasjon

Skal det utføres utbetalinger fra bedriftens bankkonto(er) direkte fra klienten, må det gis bankautorisasjon til de brukere som skal utføre dette. Disse brukerne må ha full tilgang til betaling i rollestyringen.

For å kunne opprette bankautorisasjoner på bankkonto, må denne være satt opp med remitteringsavtale.

Åpne meny og velg «Innstillinger».

Gå på «Bankautorisasjon» under kategorien bank.

Trykk «Legg til autorisasjon».

Velg hvilken bankkonto brukeren skal gis autorisasjon til og velg så brukerens navn fra listen.

Fyll inn fra/til dato dersom tilgangen skal gis for en bestemt periode. Dersom autorisasjonen skal gis på ubestemt tid, fylles det ikke noe i «Til dato».

Hake for «Er aktiv» må være i for at bankautorisasjonen skal være aktiv.

Skriv så inn ditt passord (ikke brukerens, med mindre det er deg selv det opprettes autorisasjon på).

Trykk «Ok» for å opprette autorisasjonen.