Opprett factoring

Benytter virksomheten factoring (reskontroservice) mot støttet integrasjon, kan dette settes opp i Go.

Les mer om factoring her.

Åpne meny og velg «Innstillinger».

Gå på «Factoring» under kategorien salg.

• Generelt

Sett hake for «Bruk factoring» for å aktivere innstillingene.

Velg benyttet factoringtjeneste.

Legg inn KlientID. Denne oppgis av factoringselskapet.

Legg inn fordringskonto. Dette er motkonto som brukes når innbetalingsfil fra factoringselskapet oppdateres i regnskapet.

Legg inn innbetalingskonto (gjelder bare Svea Finans).

Det anbefales at en testfil oversendes factoringselskapet for å få bekreftet korrekt oppsett. Trykk «Lag testfiler». Bekreft lagring av innstillinger og det genereres så en zip-fil for nedlasting. Trykk «Last ned» og oversend filen til kontaktperson hos factoringselskapet.

• E-post

Godtar factoringselskapet oversendelse av factoringfiler per e-post, kan hake settes i her.

Legg inn e-postadresse, emne og melding etter avtale med factoringselskapet.

• FTP

Støtter factoringselskapet oversendelse av factoringfiler via FTP, legg inn brukernavn og passord som er avtalt med factoringselskapet. Test forbindelsen ved å trykke «Test forbindelse»

Per i dag er det kun SG Finans denne funksjonaliteten er bygget for.

Trykk «Ok» for å aktivere factoringfunksjonaliteten.