Definer e-postmaler

Når systemgenererte e-poster sendes fra klienten, er det mulig å redigere teksten fra det som er forhåndsdefinert i Go til en egen tilpasset mailtekst. Dette gjelder dokumenter til kunder som faktura, purringer, ordrebekreftelse, etc.

Åpne meny og velg «Innstillinger».

Gå på «E-postmaler» under kategorien e-post.

Velg e-postmal som skal redigeres ved å trykke på malens navn.

Rediger tekst i emne og melding. Sett inn ønsket flettefelt i tekst der det er naturlig.

En mottatt mail med maltekst fra bildet over vil se slik ut.