Opprett avdelinger

Har virksomheten ulike avdelinger der kostnader og inntekter skal bokføres mot disse, må avdelingene opprettes på forhånd. Det er også mulig å opprette disse med fil-import.

Åpne meny og velg «Innstillinger».

Gå på «Avdelinger» under kategorien firmainnstillinger.

Trykk «Legg til». Avdelingskode tildeles automatisk neste ledige nummer (starter på 1) eller legg inn egendefinert kode. Feltet er alfanumerisk slik at egendefinert kode også kan inneholde bokstaver og tegn. Angi avdelingsnavnet og avdelingsleder hvis ønskelig. Avdelingsleder må være registrert som ansatt for å kunne velges. Trykk «Ok».