Aksepter tilbud

Via menyen Salg - Tilbud  - Åpne er sendte tilbud lagret. Marker tilbudet og trykk "Akseptert" hvis kunden aksepterer tilbudet.

Tilbudet kan nå enkelt konverteres til en faktura. Hvis tilbudet ikke konverteres til faktura, så lagres den i oversikten "Arkiv".Hvis tilbudet konverteres til faktura,flyttes tilbudet til menyen Salg - Fakturaer for videre behandling.

Forslag til leveringsmetode hentes fra kontaktkortet.

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

1 Kommentarer

• 1
    Avatar
    Bjørn A. Fløtre

Arkiverte tilbud burde være mulige å returnere til åpent tilbud så de kan konverteres til ordrebekreftelse og (eller senere) faktura.

Tilbud burde også kunne aksepteres men ikke direkte konverteres til kun faktura.

Det er ikke alle bedrifter som sender ut faktura umiddelbart etter aksept på tilbud f.eks i byggebransjen med lange tidshorisonter fra bestilling til levering og fakturering.

Ordrebekreftelser har jeg sendt ut før men de ser ut til å ha forsvunnet fra systemet eller kreve at man oppretter produkt.