Legg til/skjul kolonner

Alle rapporter i Go kommer med et standard oppsett av kolonner. Det finnes også kolonner som er skjulte. For å få fram disse må man trykke på "pil ned" knappen som finnes på alle kolonner. Her kan man legge til eller ta bort kolonner etter behov.

Ønsker man å endre rekkefølgen på kolonnene kan man ta tak i en kolonne og dra den dit man ønsker å sette den.

Alle rapporter kan eksporteres til pdf, excel, CSV-fil eller e-post.

VEd eksport til pdf blir dokumentet automatisk i liggende format hvis det inneholder mer enn 8 kolonner.