Omdiriger bilag på flyt

Videresend bilag

I Go er det mulig å flytte et bilag til en annen godkjenner dersom man har tilgang til rapporten Bilagsflyt. Denne finnes under Rapporter - Andre - Bilagsflyt. Merk den faktura man ønsker å flytte til en annen godkjenner og trykk deretter "Videresend godkjenningsforespørsel"

Følgende dialog vil da vises.

Her velger man hvem den skal flyttes til. Man kan også legge ved en kommentar til den som får bilaget. Trykk så på knappen "Videresend". Bilaget vil da havne til godkjenning hos denne.

Avvis bilag

Hvis det er ønskelig å tilbakekalle et bilag fra en godkjenner kan man gjøre dette ved å trykke på knappen "Avvis godkjenningsforespørsel" Man får da opp følgende dialog.

Legg eventuelt inn en kommentar og trykk så "Avvis". Bilaget vil nå gå tilbake til bilagsføring for videre behandling.