Send inn omsetningsoppgave

Omsetningsoppgaven finnes under:

Meny --> Rapporter --> Omsetningsoppgaver

Velg hvilket år som skal rapporteres. Det kan også gjøres oppslag på egendefinert periode, samt sortert pr avdeling.

Listen viser alle terminer hvor det er gjort bokføringer. Trykk på den terminen som skal innrapporteres. Omsetningsoppgaven for perioden dukker opp. Nederst i bildet ligger SEND-knappen.

Innsendte terminer er registret med dato de ble sendt. Når en oppgave er sendt inn, blir regnskapet for denne perioden låst. Ingen brukere kan redigere regnskapet på låsedato eller tidligere datoer. Les mer om låsedato her.

Er det gjort bokføring på en periode som allerede er innrapportert, vil den røde boksen dukke opp. Der har du mulighet for å lage tilleggsoppgave eller lage korreksjonsoppgave.