Følg

Slett/arkiver prosjekt/delprosjekt

Sletting av Prosjekter og delprosjekter gjøres ved å åpne prosjektet via menyen Administrer - Prosjekter og trykke "Slett".

 

Hvis det er utført handlinger på prosjektet/delprosjektet kan det ikke slettes, men det kan arkiveres eller settes på vent. 

Prosjektet lagres da under tilhørende meny. 

 

 

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

0 Kommentarer

logg på hvis du vil legge inn en kommentar.