Rediger produkt

Er det behov for å endre produktinformasjonen, gjøres dette via Meny - Produkter. Klikk på ønsket produkt slik at menyen "Rediger produkt" åpner seg. Gjør ønskede endringer og trykk "Ok".

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 1 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

1 Kommentarer

• 0
    Avatar
    asbjorn

Denne artikkel bør omhandle prisendringer. En pris endres gjerne med en virkningsdato frem i tid. Veiledningen sier ikke noe om hvordan endringer påvirker andre faste data. Vil det skje f.eks en oppdatering av prisen som ligger i repeterende faktura, eller er det nok å endre pris under fanen produkter?