Følg

Slett produkt

Sletting av produkter er kun mulig hvis det ikke har vært benyttet ved fakturering. Sletting gjøres ved å klikke på ønsket produkt via Meny - Produkter og trykke "Slett".

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 1 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

2 Kommentarer

  • 0
    Avatar
    byggogtakfornying

    Det viser jo ikke riktig bilde, fordi "vinduet" Slett kommer ikke fram. Jeg er SVÆRT misfornøyd med den "hjelpen" som ligger her.

  • 0
    Avatar
    Sævar Thorisson

    Det viser ikke Slett knappen hvis produktet har blitt brukt til fakturering. Som det står i teksten.
    Test ved å legge til et nytt produkt og så prøve å slette det, så ser du at det går an å slette det da.

logg på hvis du vil legge inn en kommentar.