Klientmeny (velg foretak)

Klientvelgeren ligger alltid øverst i bildet i Poweroffice Go, ved siden av menyknappen. Her vil det alltid stå hvilken klient som er aktiv.

Under nedtrekkslisten vil tilgjengelige klienter viser. Søk blant klientene i søkefeltet. Ikke aktive klienter sorteres enkelt bort ved å merke av i ruten "Vis kun aktive".

I dette bildet ligger også funksjonen "Legg til ny klient".

Det ligger også en enkel oversikt over nye bilag, over forfalte faktura, samt en status på abonnementet på Poweroffice. Et trykk på disse tar deg direkte til riktig liste.

Helt til høyre i listen over klienter fins muligheten for å merke dine "favoritt-klienter". For brukere med veldig mange klienter vil dette være nyttig. De stjernemerkede favorittklientene vil alltid ligge øverst i klientlista.