Fakturainnstillinger

Innstillinger som gjelder utgående fakturering gjøres via Innstillinger -> Salg -> Fakturainnstillinger.

Sett neste dokumentnummer
Via fane Generelt settes neste dokumentnummer. Hvis det er fast selger, velges det her. Selger kan overstyres i kundekortet.

Fakturaavrunding
Faktura kan avrundes til nærmeste 50 øre eller 1 krone.

Fakturagebyr

Her settes beløpet for ønsket fakturagebyr.

KID

Kid kan bestå av kundenr og fakturanr eller bare en av delene.Hvis KID skal bestå kun av fakturanr, så slettes flettekoden for kundenr. Det er da ikke nødvendig å slette antallet i kundenummerfeltet.

Husk at KID er inkludert kontrollsiffer, slik at i mitt eksempel under så består KID av 11 siffer.

Repeterende faktura

I denne menyen gjøres et valg om perioden skal vises på fakturaen.

Standard salgskonto
Hvis det ikke velges salgskonto ved opprettelse av nye produkter, så hentes salgskontoene fra denne menyen.