Følg

Kontoplan

Importer kontoplan
Kontoplan importeres via Klientveilederen eller via Standardimport.

 

Legg til konto
Konto legges til via Innstillinger -> Kontoplan.



 

Rediger konto
Kontoer endres ved å trykke på ønsket konto.



 

Slett konto
Kontoer kan slettes ved å markere ønsket konto og trykke "Slett". Det er ikke mulig å slette kontoer som har vært i bruk. I slike tilfeller må kontoen sette ikke aktiv.



Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

0 Kommentarer

logg på hvis du vil legge inn en kommentar.