Låsedato

Låsedato definerer hvilken dato regnskapet er låst. Ingen brukere kan redigere regnskapet på låsedato eller tidligere datoer.

Låsedato finner du under:

Meny --> Innstillinger --> Låsedato

Låsedato endres automatisk når omsetningsoppgaven for en periode sendes inn.

NB: Klienter som ikke sender inn mva-oppgave bør manuelt endre låsedatoen når en periode er avsluttet (f eks månedlig, kvartalsvis, årlig). Dette gjøres i dette bildet.

Hver gang låsedato endres, loggføres dette under låsedatoens "Historikk".

Informasjon om funksjonen "Endre Låsedato" finner du her.