MVA koder

Register for MVA koder finnes under Innstillinger -> Regnskap -> MVA koder.

Mer informasjon om bruken av MVA-koder (SAF-T koder standard) finnes her.

Egne MVA-koder
Legg til egendefinert MVA kode ved å trykke "Legg til". Det vil stå en C foran egendefinerte mva-koder.

Rediger egendefinert MVA kode
Egendefinerte MVA koder kan redigeres ved å trykke på navnet på MVA koden.

Slett egendefinert MVA kode
Det er mulig å slett egendefinerte MVA koder som ikke har vært i bruk ved å markere MVA koden og trykke "Slett". MVA koder som har vært i bruk må settes ikke aktiv ved å fjerne haken for "Aktiv".