Mva-koder

Register for mva-koder finnes under Meny > Innstillinger > Regnskap > MVA koder.

Mer informasjon om bruken av mva-koder (SAF-T koder standard) finnes her.

Egne mva-koder
Legg til egendefinert mva-kode ved å trykke "Legg til". Det vil stå en C foran egendefinerte mva-koder.

Rediger egendefinert mva-kode
Egendefinerte mva-koder kan redigeres ved å trykke på navnet på koden.

Slett egendefinert mva-kode
Det er mulig å slett egendefinerte mva-koder som ikke har vært i bruk ved å markere mva-koden og trykke "Slett". Koder som har vært i bruk må settes ikke aktiv ved å fjerne haken for "Aktiv".