Rediger profil via mobil

Brukeren kan enkelt redigere sin profil ved å gå på menyknappen nederst til høyre

Velg så Profil

Man kan endre profilbilde og tittel ved å trykke på teksten rediger til høyre i toppen av skjermbildet.

Dersom du skal endre mailadresse, firma din bruker er tilknyttet, eller bytte passord, må dette gjøres i WEB-klienten.

Endring av språk

Språk på app'en følger språkinnstillingene som er satt på mobilen. Vi støtter kun norsk og engelsk. Dersom annet språk enn norsk er valgt, vil det bli engelsk i app'en.