Sett faktura til repeterende

Hvis en kunde ønsker samme levering over en lengre periode er det mulig å sette opp en tidligere fakturert leveranse til å være repeterende. Gå inn på aktuell faktura i fakturaoversikten, slå opp menyen på knappen "Alternativer" og velg "Repeter".

Det genereres nå et utkast til repeterende faktura der innholdet i valgte faktura i sin helhet er satt opp til repetering. Det er mulighet til å gjøre endringer hvis ønskelig. Se Lag repeterende faktura.