Lag faktura/repeterende faktura til kontaktgruppe

Det kan på en enkel måte lages en engangsfaktura eller repeterende faktura til en kontaktgruppe, f.eks ved fakturering av kontingent for et idrettslag.

Les mer hvordan kontaktgrupper opprettes.

For å opprette en ordre til kontaktgruppe trykk "Ny ordre til kontaktgruppe" i menyen Fakturaer - Utkast.

Velg hvilken gruppe som skal faktureres og opprett ordren på samme måte som til enkeltkunder. Les mer hvordan faktura opprettes.

For å opprette en repeterende ordre til kontaktgruppe trykk "Ny repeterende faktura til kontaktgruppe" via menyen Fakturaer - Repeterende.

Velg hvilken gruppe som skal faktureres og opprett ordren på samme måte som ved repeterende faktura til enkeltkunde. Les mer hvordan repeterende faktura opprettes.