Eksport av lister og rapporter

EKSPORT AV RAPPORTER

De aller fleste lister, rapporter og utskrifter i Go kan deles i flere ulike formater. Dette gjøres enkelt fra Del-knappen som i de fleste bildene finnes på oppgavelinja nederst i Go.

Trykk på del-knappen, og får opp alternativene: CSV-tekstfil, Excel, PDF, E-post og Dokumenter.

• Alternativet E-post sender en pdf-fil av visningen.
  • Alternativet dokumenter lagrer en pdf-fil av rapporten i dokumentsenteret i PowerOffice Go.
  • Er det en saldobalanse som skal eksporteres fins det også alternativer for å dele filen i formater som kan eksporteres til flere ulike årsoppgjørsprogrammer.
  • Ved eksport til PDF-fil vil dokumentet automatisk bli i liggende format hvis det inneholder flere enn 8 kolonner.

EKSPORT AV BILAGSBILDER SOM PDF

Denne funksjonen eksporterer alle bilagsbilder til pdf-filer. Funksjonen finnes under Meny --> Regnskap --> Eksport. Du kan sortere bilagene ut fra et datointervall eller bilagsserier. Les mer om dette her