Eksport av lister og rapporter

EKSPORT AV RAPPORTER

De aller fleste lister og rapporter i Go kan deles/eksporteres i flere ulike formater. Dette gjøres enkelt fra Del-knappen som fins nede til venstre i de fleste visninger i Go.

• Sideoppsett
    • Velg hvilken retning pdf skal eksporteres i. Valget automatisk vil eksportere visningen i den mest naturlige retningen basert på antall kolonner. Satte innstillinger huskes per visning.
  • CSV tekstfil
    • Genrererer en semikolondelt fil (comma separated values) med alle tilgjengelige kolonner av visningen.
  • Excel
    • Genererer en excel fil med alle tilgjengelige kolonner av visningen.
  • PDF
    • Genererer en pdf fil av visningen.
  • E-post
    • Genererer en pdf fil av visningen som kan sendes på e-post til angitt mottaker direkte fra systemet.
  • Dokumenter
    • Genererer en pdf fil av visningen som kan lagres på ønsket plass i dokumentsenteret.

Ved eksport av saldobalanse, er det flere formater å velge i for manuell import til årsoppgjørsprogrammer.

Ved eksport av leverandør- og kundefakturaer er det mulig å velge eksport av angitt utvalg av fakturaer til pdf. Da eksporteres fakturablankettene av valgte fakturaer til en zip-fil som er mulig å laste ned.

EKSPORT AV BILAGSBILDER SOM PDF

Denne funksjonen eksporterer alle bilagsbilder til pdf-filer. Funksjonen finnes under Meny --> Regnskap --> Eksport. Du kan sortere bilagene ut fra et datointervall eller bilagsserier. Les mer om dette her